Další informace

Koberec slavnostní, červený

Koberec slavnostní, červený – Vstupte do světa elegance
Vytvořte nezapomenutelný první dojem s naším slavnostním červeným kobercem, který promění vaši událost v skutečný zážitek. Ať už plánujete svatbu, zahradní párty nebo jinou slavnostní akci, červený koberec je symbolem elegance a luxusu, který dodá vašemu prostoru ten správný šmrnc.

Proč si pronajmout náš červený koberec?

  • Zvýraznění vašich hostů: Představte si, jak vaši hosté vstupují na červený koberec jako hollywoodské hvězdy. Tento jedinečný prvek dodá vaší akci nádech exkluzivity.
  • Špičková kvalita: Náš koberec je vyroben z odolných materiálů, které zajistí jeho perfektní vzhled po celou dobu konání akce. Snadno se čistí a udržuje, což je ideální pro všechny typy událostí.
  • Přizpůsobivost a flexibilita: Koberec je k dispozici v různých délkách a šířkách, aby přesně odpovídal vašim potřebám. Snadno jej přizpůsobíme prostoru, ve kterém se vaše akce koná.
  • Bezproblémový pronájem: S naším profesionálním servisem si můžete být jisti, že pronájem koberců proběhne hladce a bez komplikací. Postaráme se o vše od dodání po instalaci.
  • cena 100 Kč / m2
  • délka koberce 20 m

Zvýrazněte svou událost s naším červeným kobercem a užijte si pocit luxusu a exkluzivity, který si vaši hosté zaslouží. Připravte se na okamžiky, které budou stát za to si zapamatovat!

 100,00  / za den bez DPH

Vícedenní slevy
2 – 3 dny 10%
4 – 5 dní 15%
6 – 7 dní 20%

 

Datum vyzvednutí
Datum odevzdání
Množství